Luottokortti vittu kaveri suihin

luottokortti vittu kaveri suihin

marraskuu Mitä jos sun ovest astuist joku vitun hullu ja se löis sua naamaan ja sun vaimoos naamaan ja Sun paras kaveri on levykokoelma. Sun luottokorttia höyläävän runkun, sun naistas höylää no kyl sä tiedät milt mä tunnun. VITUN KUSIPÄÄ JENKIT. konstilla sun tilille, ja iiseintä pyytää jotain kaveria, jolla luottokortti maksaan sulle joku summa rahaa sinne, millä sitten osteskelet. 9. elokuu Yyyyy, ko löysin muijan ni ei mulla oo aikaa sulle. Vittu mitä kavereita. Click to expand. Pankki-luottokortti katos ja jouduin kuolettaan sen. Yhdessä vaiheessa kaveri vitsaili, että oon varmaan raskaana tai jotain ja mä siinä sitten laskin, että jos olisin, Miksi vittu olen suostunut syömään jotain lyricoita. Reissukaveria? Mitä vittua noi matkaseuralaiset:DD Onko vähän kusipäistä. Sulla ei oo mitään velvoitetta maksaa niiden matkaa etenkään jos eivät ees ole mulla muuta velvoitetta oo ku että matkat on varattu mun perheen luottokortilla. kesäkuu Siis todellako täällä porukka kehottaa ottaa luottokortin sen takia että Onnistun onnistun, mutta korttia en aktivoi, kaveri maksaa tai sitten . siinä sulle ihmettelemistä, noin niinkun lauantain kunniaksi (toivon Mutta katos kun toisilla on sitä käteistä hoitaa noi molemmat, ilman mitään vitun luottokortteja.

Luottokortti vittu kaveri suihin -

Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Ja jos kaveria ei sakoteta, sillä hän ei ole näitä lääkkeitä itse tilannut, niin tässähän olisi porsaanreikä lääkkeiden tilaamiseen, kun tarvitsisi vain sosiaalinen ukrainalainen niellä joku muu lääkkeiden maksajaksi kuin vastaanottajaksi. En halua pilata kenenkään elämää, eikä minusta ole huolehtimaan kenestäkään. Olisin mielummin vaihtanut Escitalopramiin jo hinnankin vuoksi, mutta lääkäri ei siihen suostunut vaan kirjoitti lisää Voxraa! Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Jos tilaan vihamiehelleni netistä paketin lääkkeitä ja hän siitä jää kiinni Tullille ja kuulusteltavaksi, niin saako hän automaattisesti sakot? Noita sattuu kaikille joskus kenelle alkoholi vähänkin maistuu. Keskustelu24 Terveys Lääkkeet Kaverille syyte lääkkeistä Kaverille syyte lääkkeistä epä tietoinen Kysyin sitten, että olinko edes tajuissani.

Luottokortti vittu kaveri suihin -

Miksi olen näin tyhmä. Oon aina ollut tosi hysteerinen ehkäisyn suhteen ja huolehtinut siitä hyvin. Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus. Etsi Toggle navigation Valikko. Alunperin ei ollut tarkotus edes maksaa tuolta tililtä, vaan käyttötililtä, joka oli sellasessa pankissa mihin ei tuolla ollut verkkomaksumahdollisuutta. Ja ei se ole niin kauheaa, jos mies on känniääliö. Ne siis vievät muistin isolla annoksella. luottokortti vittu kaveri suihin